Ben je op zoek naar een leuke en originele manier om je basisschool te promoten? Overweeg dan eens om markeerstiften te laten bedrukken met het logo van jouw school en deze uit te delen onder je leerlingen.

Waarom markeerstiften?

Markeerstiften zijn niet alleen handig voor leerlingen tijdens het huiswerk maken, maar ze bieden ook een unieke mogelijkheid om je school op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Door markeerstiften te bedrukken met het logo van jouw basisschool, creëer je een blijvende herinnering bij je leerlingen.

Het bedrukken van markeerstiften met het logo van jouw school geeft een persoonlijk tintje aan het materiaal van je leerlingen. Het laat zien dat je trots bent op je school en dat je waarde hecht aan het succes van je leerlingen. Bovendien zullen je leerlingen trots zijn op hun eigen markeerstift met het logo van hun school erop.

Promotie en naamsbekendheid

Door markeerstiften uit te delen met het logo van jouw basisschool, zorg je niet alleen voor blije leerlingen maar ook voor extra promotie en naamsbekendheid. Wanneer je leerlingen de markeerstiften gebruiken tijdens het leren, zien ze regelmatig het logo van jouw school. Dit kan leiden tot mond-tot-mondreclame en positieve associaties met jouw basisschool.

Prijs en kwaliteit

Je bent misschien bang dat het bedrukken van markeerstiften met het logo van jouw school duur is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Er zijn verschillende drukkerijen die betaalbare opties bieden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Zorg ervoor dat je kiest voor een betrouwbare leverancier die ervaring heeft met het bedrukken van markeerstiften.

Bedrukte markeerstiften online bestellen

Het bedrukken van markeerstiften met het logo van jouw basisschool en deze uitdelen onder je leerlingen is een creatieve en effectieve manier om je school te promoten en naamsbekendheid te vergroten. Het geeft een persoonlijk tintje aan het materiaal van je leerlingen en zorgt voor blijvende herinneringen. Kies voor betaalbare opties bij een betrouwbare drukkerij en laat je school stralen! Eén voorbeeld van zo’n betrouwbare drukkerij is de website BudgetGift.nl. Hier vind je een ruim assortiment aan te bedrukken markeerstiften, voor ieder wat wils! Neem snel een kijkje op de website en verras binnenkort jouw basisschoolleerlingen met een mooie, gepersonaliseerde markeerstift!